Gepubliceerd op: 18/01/2018

Het nieuwe jaar begint goed voor de kinderen in de omgeving van Gieten. Er vinden allerlei culturele activiteiten plaats na schooltijd. Van bingo en zingen voor de jongste kinderen, tot film, fotografie en animatie voor de oudere kinderen. Voor ieder wat wils! Een prachtige kans voor kinderen om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Activiteitenfolder
Via de drie scholen in Gieten krijgen alle kinderen de folder met het aanbod van de Activiteitenladder mee naar huis. In deze folder staat het volledige programma. De activiteiten worden georganiseerd door Bibliotheek Gieten, Rostheater, Impuls, Speel-o-theek, Skidkinderopvang, Muziekschool de Hondsrug en ICO Centrum voor Kunst & Cultuur.

Meer informatie
Heeft uw kind de folder niet meer of bent u vergeten uw kind aan te melden? Neem dan contact op met Sandra Wester. U kunt haar bereiken via 0592 305 700 of via de mail s.wester@ico-kunstencentrum.nl. Klik hier om het programma met de activiteiten te bekijken. Heeft u uw kind al aangemeld via het papieren aanmeldformulier? Dan hoeft u geen mail meer te versturen.