Gepubliceerd op: 06/11/2017

Wil je nog een module volgen voor je ICC-cursus certificaat? Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken over dans in de klas, en hoe je dit je school in brengt? Doe dan mee met de module dans op 29 november! De module staat open voor cursisten, maar ook voor leerkrachten en reeds gecertificeerde ICC-ers.

Wel is het zo dat de groep groot genoeg moet zijn om een dansmodule door te kunnen laten gaan. In overleg met dansdocent Lianne Jacobs is afgesproken dat er zich minimaal zes leerkrachten moeten aanmelden.

De module dans zal bij voldoende aanmeldingen plaatsvinden op woensdag 29 november, van 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur in Podium Zuidhaege (voormalig ICO gebouw): Zuidhaege 2, 9400AG Assen.

Het doel van de bijeenkomst is vooral praktisch aan de slag gaan met dans!

Vraag vooraf

We willen deelnemers vragen om voor zichzelf in beeld te brengen welke plek dans op school inneemt. Ga hierover in gesprek met één of twee collega’s in het team. Hoe denken jij en je collega’s over dans? Wat zijn wensen en knelpunten?

Aanmelden? Dat kan door een mailtje te sturen aan Marieke Satter van K&C! En ken je nog een ICC’er die de module ook zou willen volgen? Van harte welkom!