“Kunstbende heeft mij ontzettend geholpen met het groeien van mijn creativiteit en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Ik raad iedereen aan om mee te doen en te genieten van alles.”
Daan Alberts, 1ste prijs Film2016

 

Het ICO organiseert de voorronde van Kunstbende Drenthe. Dit begint met een voortraject, waarin talenten worden geworven en coachingsmomenten plaatsvinden.

Afgelopen jaar hebben de Drentse jongeren hun talenten laten zien tijdens de regionale voorronde in het Atlas Theater in Emmen en hebben de winnaars leuke kansen gekregen om hun werk te laten zien en horen!

Wil je in de voetsporen treden van bekende landelijke en Drentse artiesten? Lijkt het je geweldig om je kunstwerken te exposeren, je muziek te laten horen aan een publiek, of sta jij gewoon graag op het podium met je eigen toneelstukken?

Als deelnemer van Kunstbende laat je jouw talent zien op een van onze podia en maak je kans op toffe prijzen, namelijk festivaloptredens, exposities, workshops met professionals en het allerbelangrijkste: een ervaring om nooit meer te vergeten! Daarnaast stroomt de 1e prijswinnaar door naar de landelijke finale.

Ben jij op zoek naar een podium dat je wil veroveren of een plek waar je je talent kan laten zien aan een professionele jury?Vergeet je dan niet in te schrijven voor Kunstbende 2019!

0592 – 305 733

Coördinator: Peter Scholing
Stagiaire: Severina Bloemberg

E-mail: drenthe@kunstbende.nl
Bezoekadres Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2 9401 NZ Assen
Postadres Postbus 255, 9400 AG Assen
Whatsapp 06-31930047