Gepubliceerd op: 22/06/2017

Voor alle culturele ondernemers en basisscholen!

Subsidie om een cultuureducatief product te ontwikkelen samen met een basisschool? Dat kan! De regeling productontwikkeling van Cultuureducatie met Kwaliteit/Compenta biedt je de mogelijkheid een product te ontwikkelen voor en samen met één of meerdere basisscholen.

Subsidie om cultuureducatie een impuls te geven binnen je school? Dat kan! Voor het onderwijs is een bedrag van €9,- per leerling beschikbaar per schooljaar.

Op 15 mei jl. was de eerste deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag. Een flink aantal ondernemers heeft al gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Er zijn nog twee subsidierondes waar je gebruik van kunt maken.

Wat moet je doen?

Je kunt deze subsidie digitaal aanvragen in het najaar. De deadlines zijn: 1 oktober en 1 december 2017. Op de website van Compenta kun je hierover meer lezen en ook de digitale aanvraag doen. Vergeet niet de criteria te lezen waaraan je subsidieaanvraag moet voldoen.

Heb je vragen of wil je graag feedback op je aanvraag voordat je deze indient? Neem dan contact op met één van de coördinatoren van Compenta, zij helpen je graag:

De Kunstbeweging: Jeska Aasman
T.: 06 – 83676318
E.: jeska.aasman@dekunstbeweging.nl

K&C: Zoë Zernitz
T.: 0592 – 336999
E.: zoe@kcdr.nl

ICO: Josien van Beek
T.: 06 – 31954984
E.: j.vanbeek@ico-kunstencentrum.nl

SCALA: Alieke Ramos Marta – Pijl
T.: 06 – 28918955
E.: a.pijl@ontdekscala.nl

We zien je aanvraag graag tegemoet!