Gepubliceerd op: 22/12/2017

Ben je een jonge muzikant, liefhebber van pop en jazz, en wil jij op 7 mei 2018 spelen in DNK in Assen? Dat kan! Na eerdere edities in Friesland en Groningen gaat Noordpool Troupe nu naar Drenthe. 

Noordpool Troupe is het jonge zusje van Noordpool Orkest. Jonge musici krijgen de kans om de uitdagende muziek van Noordpool Orkest te spelen onder leiding van Noordpool musici. De jongeren maken kennis en krijgen begeleiding in de specifieke techniek en ritmes van lichte muziek. Wil jij één van deze jongeren zijn? Meld je dan nu aan voor Noordpool Troupe in Drenthe!

Optreden in De Nieuwe Kolk
Noordpool Troupe speelt 7 mei in DNK te Assen instrumentale funk en jazz stukken van Noordpool Orkest met zangeres Isa Zwart (winnares Drents Liedjes festival 2017) en aanstormende talent DJ Aesty.

Aanmelden
Speel jij bas, drums, gitaar, toetsen, (alt)viool, cello, contrabas, trompet, trombone, hoorn, saxofoon of een andere houtblazer? En wil jij uitdagende muziek spelen onder begeleiding van Noordpool musici? Meld je dan uiterlijk 14 april aan via lotte@noordpoolorkest.nl. Vermeld bij je aanmelding welk instrument(en) je speelt. Na 14 april wordt er een keus gemaakt uit alle aanmeldingen en wordt de bladmuziek opgestuurd.

Repetities
De repetities zijn in Podium Zuidhaege in Assen. De repetities worden geleid door Reinout Douma en/of Steven Sluiter.
Zondagmiddag 29 april | 13:00-16:00 uur | ICO Centrum voor kunst & cultuur te Assen
Zondagmiddag 6 mei | 13:00-16:00 uur | ICO Centrum voor kunst & cultuur te Assen
Maandagavond 7 mei | vanaf 18:00 uur | DNK te Assen (optreden zal rond 22:00 uur zijn)

De komst naar Drenthe wordt ondersteund door het DNK, de Kunstbeweging, Scala Centrum voor Kunsten, K&C en het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur.