Gepubliceerd op: 31/01/2018

Wat motiveert jongeren om zich bezig te houden met kunst en techniek? Wat hebben zij hiervoor nodig? En… waarom is het zo belangrijk dat zij zich hiermee bezig kunnen houden? Die vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst Young Digitals, op woensdag 14 maart in Assen. Meld je nu aan!

Programma
Samen verkennen we de mogelijkheden van kunst en techniek voor én met jongeren aan de hand van het project Digital Art Factory (DAF). We gaan in gesprek met de jongeren van DAF en je krijgt de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met diverse digital art technieken.

DAF is een fysieke plek in Assen waar jongeren samenkomen om op een eigentijdse manier met kunst en techniek bezig te zijn. Een plek om te experimenteren, onderzoeken, creëren, ondernemen en om ideeën en informatie uit te wisselen. DAF biedt ook veel mogelijkheden voor het voortgezet onderwijs.

Young Digitals | Over jongeren, kunst en techniek wordt georganiseerd in samenwerking met LKCA.

Voor wie
Jongerenwerkers, beleidsmakers, mensen uit het onderwijs of de cultuursector en iedereen die maar geïnteresseerd is, ook jongeren!

Waar en wanneer
Assen | woensdag 14 maart 2018 | 13.00 tot 16.00
Deelname is gratis

Aanmelden via: info@ico-kunstencentrum.nl vóór maandag 5 maart 2018. Zijn er mensen in je netwerk voor wie deze bijeenkomst relevant is? Stuur de uitnodiging gerust door!