Gepubliceerd op: 20/06/2018

20 juni 2018

Aan alle culturele ondernemers!

Ben je werkzaam in het werkveld van cultuureducatie en cultuurparticipatie? Heb je plannen genoeg, maar weet je niet hoe je ze vorm moet geven? Herken je de volgende vragen: Hoe raak je die gevoelige snaar, waardoor een opdrachtgever, school of culturele instelling enthousiast wordt? En hoe werk je samen met verschillende partners in co-creatie? Dan is het traject Handen&Voeten met Hoofd&Hart iets voor jou!

In het traject kijken we vanuit verschillende perspectieven naar cultureel ondernemen in en rond het onderwijs. Jouw leervraag staat centraal, of het nu om communicatie gaat, financiering, het maken van een projectplan voor een subsidieaanvraag, netwerken, of om het ontwikkelen van een inspirerend en haalbaar product of project. Je krijgt feedback op je ideeën, kunt sparren met collega’s en ervaringsdeskundigen.

Naast vijf bijeenkomsten krijg je individuele coaching, en worden workshops aangeboden. Kortom, je leert met hoofd, hart en handen vorm te geven aan jouw praktijk. Een traject op maat voor de beginnende en de meer ervaren professionele cultureel ondernemer!

Voor meer informatie zie http://www.kcdr.nl/prof/cursus_cultureel_ondernemen/ of neem contact op met Marieke Satter (mariekesatter@kcdr.nl) / 0592-336945.

Geef je cultureel ondernemerschap een nieuwe impuls en meld je nu aan:
www.kcdrwebshop.nl

We starten maandag 1 oktober.