Kom meespelen in het KJO!

– Lijkt het je leuk om mee te spelen?
– Ben je tussen de 6 en 15 jaar?
– Bespeel je een strijkinstrument, een blaasinstrument, het slagwerk of de harp?
– Heb je les op dat instrument?

Zeg je 4x ja? Speel dan mee!

 

Het Keuning Jeugd Orkest (KJO) is in 2016 opgericht, en is vernoemd naar Hans Keuning (componist, dirigent en grondlegger voor jeugdmuziek in Nederland). Het KJO bestaat op het moment uit 2 groepen: de beginnersgroep en de groep voor gevorderde jonge muzikanten. Artistiek leider en dirigent is Roeland Robert.

 

 

De beginnersgroep
De beginnersgroep bestaat uit strijkers. Strijkers kunnen hier aan meedoen als zij minimaal 4 weken les hebben gehad. In de beginnersgroep leer je luisteren naar de anderen en ondertussen je eigen partij spelen. Je leert naar de dirigent kijken, en te snappen wat de dirigent doet. De beginnersgroep staat o.l.v. Britte Broekhuijsen.

De gevorderdengroep
De gevorderdengroep bestaat uit strijkers en blazers. De strijkers hebben ten minste 4 jaar les gehad, de blazers 3 jaar. Ook is in deze groep plaats voor harpisten en slagwerkers. Slagwerkers moeten ten minste 3 jaar les hebben gehad. Over het niveau van de harpisten overleggen wij met de docent. De gevorderdengroep staat o.l.v. Saskia Rozeveld.

Concerten
Er worden jaarlijks 4 à 5 concerten gegeven. De concerten staan o.l.v. Roeland Robert.

Praktische informatie
De repetities zijn in Podium Zuidhaege, aan de Zuidhaege 2 in Assen. Beide groepen repeteren op vrijdag van 17:30 tot 18:30.

 

De contributie bedraagt €105,- per cursusjaar en dient binnen 1 maand na de bevestiging van inschrijving overgemaakt te worden naar:

NL85ABNA0543408841
ten name van het KJO
o.v.v. naam deelnemer Keuning Jeugd Orkest

Ondergetekende stemt in met het gebruik van foto- of filmmateriaal van de deelnemer. Indien u hier niet mee akkoord gaat, kunt u dit per mail aangeven bij keuningjeugdorkest@gmail.com.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Wil je een keertje een repetitie bijwonen? Dat kan! Neem dan vantevoren even contact op:
keuningjeugdorkest@gmail.com
0650986011

Inschrijfformulier Keuning Jeugd Orkest 2017-2018

Inschrijfformulier Keuning Jeugd Orkest 2018-2019

 

Wij vragen om uw (e-mail)adresgegevens om u op de hoogte te kunnen houden van eventuele wijzigingen of nieuws vanuit het KJO. We gebruiken uw gegevens enkel voor onze eigen administratie en zullen ze na afloop van het cursusjaar verwijderen. Kijk voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens onder privacy statement.