Gepubliceerd op: 15/07/2020

Tijdens de Kinderboekenweek Inspiratiemiddag voor leerkrachten in het basisonderwijs is kinderboekenschrijver Sjoerd Kuyper te gast. In 2015 won hij een Zilveren Griffel voor zijn boek ‘Hotel de Grote L’ en in datzelfde jaar was hij ook winnaar van de Vlag en Wimpel voor zijn boek ‘De Duik’. Dit jaar is Kuyper een kanshebber voor een griffel voor zijn nieuwste boek ‘Bizar’.

De Kinderboekenweek Inspiratiemiddag vindt op woensdag 2 september plaats bij DNK en wordt  georganiseerd door ICO Centrum voor Kunst & Cultuur en DNK. Deze middag is exclusief voor leerkrachten van basisscholen  in de gemeente Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Het programma is erop gericht om de leerkrachten creatieve handvatten te geven en inspiratie te bieden om in de klas met (voor)lezen aan de slag te gaan.

Kinderboekenweek 2020 – En toen?
De Kinderboekenweek wordt gehouden van woensdag 30 september t/m zondag 11 oktober. Elk jaar heeft de Kinderboekenweek een ander thema. Dit jaar is dat het thema “En toen?” waarmee kinderen terug de historie ingaan en werelden van vroeger ontdekken. Kijk voor boektitels passende bij dit thema op kinderboekenweek.nl.