Gepubliceerd op: 19/11/2020

Vanaf nu kunnen jongeren van 13 t/m 18 jaar zich aanmelden voor Kunstbende 2021. De focus van Kunstbende ligt meer dan ooit bij community building. Daarom heeft Kunstbende het traject uitgebreid met events waarbij jonge makers elkaar én gevestigde makers ontmoeten.  

‘We are Kunstbende’  
Door in te zetten op community building wil Kunstbende een KLUB zijn waar je bij wil horen. Een community waarbij iedere jongere van 13 t/m 18 zijn eigenheid kan laten zien of stem kan laten horen. Een community waarin het niet draait om perfect zijn, maar om jezelf zijn. Een community waar creatief talent ruim vertegenwoordigd is en waar humor, het uitzonderlijke, de gezamenlijkheid en verbeelding geroemd worden. 

Talentontwikkelingstraject met meer ruimte voor ontmoeting
Via kunstbende.nl kan elke jongere van 13 t/m 18 jaar zich inschrijven in de categorieën Dans. DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal of Theater en meedoen aan workshops. Via voorrondes door het hele land stromen de beste acts door naar de finale. Daarna worden de nummers één een jaar lang door een persoonlijke coach klaargestoomd voor een optreden op een groots podium, van Mysteryland tot Oerol.