Gepubliceerd op: 05/06/2018

5 juni 2018

Deze zomer is er elke zondag van 13:00 tot 17:00 een culturele activiteit in de Gouverneurstuin. We informeren iedereen graag over het programma van de komende drie edities. De zondagen zitten bomvol muziek, dans, picknicks en theater. Én de Theekoepel stelt speciaal voor deze zondagen gevulde picknickmanden samen.

Op zondag 10 juni wordt de tuin een dance battle arena met een solofreestyle battle, en dansteams die hun beste showcase laten zien. Een jury zal beoordelen wie er met de eerste prijs vandoor gaat. Kom de dansers aanmoedigen! Ondertussen wordt er gewerkt aan het grootste picknickkleed van Assen, help je mee?

Op zondag 17 juni is het Vaderdag, tijd om je vader in het zonnetje te zetten dus! Bij de Theekoepel kun je een speciale Vaderdag-picknickmand krijgen. Tijdens het picknicken kun je om 13:00 en 14:00 kijken naar Jeugdcircus Bombari. Gedurende de dag treden er ook nog een aantal getalenteerde singer-songwriters op.

Op zondag 24 juni wordt er een tuinfeest georganiseerd. Er zijn Kunstbende optredens, er is een silent disco en Moonlight Big Band treedt op. Ook deze zondag kun je weer bij de Theekoepel terecht voor drankjes en hapjes. Het is de laatste zondag dat er gewerkt wordt aan het grote picknickkleed. Het ideale moment om langs te komen en van de tuin te genieten!

 

Zien we jullie daar? Kijk voor het gehele zomerprogramma op www.facebook.com/indetuinassen of www.indetuinassen.nl.